Om oss

Medreklam.se är ett av Sveriges snabbast växande företag inom presentreklambranschen. Medreklam.se grundades 2010 och har genom åren levererat tusentals produkter med reklamtryck till både stora och små företag i hela Norden. Ledstjärnorna i vårt arbete har alltid varit enkelhet, hög servicegrad och snabba leveranser, detta har gjort oss till ett av de snabbast växande bolagen i profilbranschen.

Vi är för närvarande 3 säljare som jobbar ifrån vårt huvudkontor i Stockholm.

Historien bakom Medreklam.se

Grundarna till Medreklam.se har lång erfarenhet av arbete på ledande befattningar inom näringslivet. Under årens gång har vi varit med om att moderniserat många branscher där nyckeln till framgång alltid varit att möta marknadens behov av enkelhet, hög servicegrad och snabba leveranser. I våra tidigare uppdrag har vi inhandlat produkter inom profilreklam från flera olika återförsäljare i branschen. Men oberoende av vilken leverantör vi har valt att samarbeta med så har servicen alltid varit lika svag och leveranstiderna alltid lika långa. I de långa väntetiderna på svar från återförsäljare och i de tröga leveranserna föddes 2010 iden att försöka modernisera branschen för profilprodukter.

Vi grundade företaget PJ Invest AB som driver Medreklam.se med ambitionen att kunna erbjuda allt det vi saknade av en modern återförsäljare av profilprodukter. Vi skulle leverera enkelhet, hög servicegrad och snabba leveranser. Responsen från kunder har varit fantastisk och sedan starten har företaget växt för varje år som gått. Dessa nyckelord speglar idag hela vår organisation och kommer alltid vara de starkast lysande ledstjärnorna på Medreklam.se.

Vår vision

Vi ska vara förstahandsvalet vid större volymer inom presentreklam i Norden. Våra kunder ska få marknadens bästa service, med snabba leveranser och ett nära samarbete med någon av våra säljare.

Lägsta prisgaranti

Vi erbjuder en Lägsta prisgaranti. Vår garanti betyder att om du hittar en identisk vara till ett lägre pris vid samma kvantitet hos någon av våra konkurrenter, så erbjuder vi varan till ett lägre pris (se villkor här).

Kontakta oss gärna

Du alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor. Du hittar även en lista på de vanligaste frågorna och svaren här. Om du vill komma i kontakt med oss fyll i formuläret på denna sida eller du kan ringa oss på 08-124 421 20. Det går också bra att skicka mail till oss på kontakt@medreklam.se.

Kärriärmöjligheter

Vi är alltid intresserade av drivna och duktiga personer, både inom sälj men även som vill ansvara för delar av vår verksamhet. Kontakta oss med din ansökan på: ansokan@medreklam.se