Reklamgodis – Ett val för dig?

Känner ni att ni vill göra reklam för ert företag med loggor på vanliga godispåsar, vattenflaskor, chokladomslag eller på tuggummi-asken? Då har vi ett riktigt bra erbjudande till er, där ni kan beställa allt detta med er företagslogga på – perfekt att ta med till olika evenemang, event eller mässor där företaget ska representeras! Godisgrossisten har i många år hjälpt andra företag att skapa goda kundrelationer, då vårt reklamgodis skapar ett bra intryck hos era kunder!

Varför ska Godisgrossisten väljas framför andra företag som tillverkar reklamgodis?

Rätt många företag som har beställt reklamgodis har konstaterat att detta är ett sätt som är kostnadseffektivt, och en användning av reklamgodis bör omfattas i ens marknadsföring.

Men varför ska ni välja enbart oss på Godisgrossisten? Vi på företaget är specialiserade på reklamgodis med profil och inget annat! Vi erbjuder dig som vår kund en personlig service via telefon och mail, den lägsta prisgarantin och dessutom väldigt snabba leveranser!

Vad kan vi på Godisgrossisten erbjuda ditt företag?

Hos Godisgrossisten kan ditt företag på ett unikt sätt skapa eget reklamgodis med den önskade logotypen på. Detta är ett utmärkt sätt att sticka ut, och vad lockar besökare mer än gratis produkter? Vi på Godisgrossisten, arbetar både med stora och små kunder där vi har tillverkat de önskade reklamgodiset. Stora företag som har beställt reklamgodis från oss är bland annat: ICA, Telenor, Dustin och Bredbandsbolaget.

Vi levererar inte bara reklamgodis till evenemang, event och mässor. Om ert företag är sugna på vattenflaskor och nötter som kan användas i möteslokalerna, finns den möjligheten också.

Godisgrossisten har en av marknadens bredaste sortiment av godis som kan tillverkas med reklamtryck. Några produkter är mer populära än andra, och på vårt företag har vi sett en trend att tablettaskar samt karameller med reklamtryck har beställts ofta från oss. De här produkterna är några exempel på profilprodukter som både levereras i stora och små volymer till ett av marknadens lägsta priser.

Leveranstider

Leveranstiden för de flesta produkterna är på 3-4 veckor från det datum då beställningen har lagts. På respektive produktsida finns den angivna leveranstiden för varje produkt. Men känner ni att ni är sent ute och oroar er för att ni kanske inte hinner mottaga er beställning innan ett visst datum? Vi på Godisgrossisten kan pressa ner leveranstiden om det skulle behövas, men se till att kontakta oss innan om en specifik deadline finns och om vi kan klara av den!

Kontaktuppgifter

Är det svårt att välja eller har du bara allmänt några frågor om en beställning eller en produkt? Vi kan både ta emot samtal och även mail.

  • Vårt nummer som ni når oss på är: 08-551 115 50.

Våra öppettider för telefonsamtal är: Måndag till Torsdag 9-17 och fredagar 9-15

  • Vår mailadress som ni når oss på är: kontakt@godisgrossisten.com

Så vår fråga är: Hur smakar ditt företag och varumärke idag?