Presenter

Presenter är profilprodukter som har stora möjligheter, men också stora svårigheter. För visst, det är klart att det är roligt att få en present av företaget, men när den visar sig vara en kaffekopp med en blaffig företagslogga så är det ju inte säkert att den uppskattas lika mycket.

Gåvokort

Tricket med presenter är alltså att de måste vara profilerade på ett smart, stilrent och snyggt sätt. Ett av de bästa på senare tid är gåvokorten, där de anställda får välja mellan ett antal produkter. På så sätt får alla det de helst vill ha, samtidigt som du som arbetsgivare visar uppskattning för väl utfört arbete.

Med ett gåvokort slipper du lägga tid på att hitta på nya presenter varje år, och du behöver inte heller fundera på vad de flesta skulle vilja ha.

Se det bredaste utbudet av Gåvokort på gåvokort.net!

Olika presentalternativ

Bland gåvokorten finns det flera varianter, och flera prisklasser. Tänk på skatteverkets regler när du väljer belopp och sedan är det bara att välja vilket gåvokort som passar ditt företag och dina anställda bäst.

Det finns gåvokort för korgar med olika delikatesser, ofta samlade runt ett land, eller specifika produkter som till exempel olivolja eller choklad. Köksutrustning som stekpannor, knivar eller kryddkvarnar är också populärt.

Klockor

Klockor med tryck – reseur, bordsur, väggklockor och arbandsur

Hem & Hushåll

Här hittar du allt för hemmet! Såväl praktiska köksartiklar som fina inredningsdetaljer och mysiga plädar.

Hälsa & Säkerhet

Här finns allt du behöver för att vara hel, ren och snygg!

Mobil / Tablet

Mobiltillbehör och tillbehör för surfplattor är moderna och väldigt uppskattade profilprodukter. Här hittar du ett stort sortiment med alla typer av tillbehör för mobiler och surfplattor.

Sport & Fritid

Mängder med prylar för sport och fritidsaktiviteter – året runt!