Profilprodukter

Det finns mängder med profilprodukter, som får ditt företag att synas och sticka ut ur mängden. Bland profilprodukter finns också sånt som du kanske inte tänker på som just en profilprodukt, som till exempel likadana kläder för alla anställda som träffar kunder.

Bland de vanligaste profilprodukterna finns keps, pikétröja och t-shirt. Men faktum är att profilprodukter är så himla mycket mer – allt från pennor, papper, block, tygkassar, ytterkläder till godis och tablettaskar.

De bästa profilprodukterna är de som dels ger dina anställda en känsla av samhörighet, och dels syns och visar upp företagets logotyp eller profil så mycket som möjligt.

Träningskläder med tryck

Att dela ut träningströjor med företagsloggan på till dina anställda är ett bra sätt att synas, och att visa att företaget bryr sig om sina anställdas hälsa och välmående. Om det finns något lopp i närområdet kan det vara roligt att ta fram unika tröjor för de som ställer upp, för att signalera samhörighet samtidigt som det visar upp företaget.

Vepor och flaggor

Vepor och flaggor är också profilprodukter, och de är helt perfekta att använda på mässor eller event för att synas ordentligt. Portabla flaggor kan också användas vid företagsfester eller andra aktiviteter utanför företagets lokaler.