Textil

Textilprodukter av textil är bland de vanligaste, och de är också de som ger stor utdelning på kostnaden. Att se till att människor gör reklam för ditt företag i sitt vardagliga liv är ett smart sätt att sprida företagets namn utanför de vanliga branschkretsarna.

Kläder

När du förser dina anställda med kläder med företagets logga är det ett bra sätt att få dem att känna sig som en del av företaget. Att ta fram ett set profilkläder till alla deltagare på en företagsaktivitet gör väldigt mycket för gruppkänslan.

Väskor med tryck

Väskor med tryck är också det ett bra sätt att låta företagets logotype synas i sammanhang där det kanske annars inte skulle varit. Väskor används jämt, och alla typer av väskor funkar med en företagslogga – ryggsäck, tygkasse, datorväska eller skopåse/gympapåse.

Träningskläder

Träningskläder med företagstryck på är ett strålande sätt att visa upp företaget i positiva sammanhang. De anställda som tränar blir oftast glada för ett tillskott i träningsgarderoben, och budskapet att företaget värdesätter träning och motion, det vill säga de anställdas välmående blir starkt och tydligt.

Ännu bättre blir det om det är ett gäng anställda som ställer upp i ett lopp, iförda likadana profiltröjor som ger en gruppkänsla.